DuckTales: Remastered forsvinner straks fra butikkene

På kort varsel har Capcom annonsert at spillet trekkes fra markedet.

Hvis DuckTales: Remastered er et spill du vurderer å kjøpe, har du nå plutselig fått litt dårlig tid. I dag annonserte nemlig Capcom at de trekker spillet fra markedet den 8. og 9. august (avhengig av plattform). De understreker samtidig at alle som har kjøpt spillet innen den tid får beholde det i fremtiden også. Dette gjelder både for digitale kopier og den fysiske utgaven.

Dette er ikke Ducktales slik vi husker det.
DuckTales: Remastered.

Capcom sier ikke noe om hvorfor spillet nå trekkes fra markedet, men det er nok (som vanlig) snakk om at lisensen går ut, og at de av ulike årsaker ikke har valgt eller hatt anledning til å fornye den. Ikke overraskende har de nå redusert prisen for å få noen ekstra salg før spillet fjernes.

Nyversjon av NES-klassikeren

DuckTales: Remastered er altså en nyversjon av NES-klassikeren DuckTales. Spillet har fått ny grafikk og lyd, og visse spillmessige justeringer for å gjøre helhetsopplevelsen litt triveligere, men ifølge Capcom er det fortsatt trofast mot originalspillet. Nyversjonen ble opprinnelig sluppet i 2013, så den begynner i seg selv å dra på årene.

Det bør nok også nevnes at NES-versjonen av DuckTales fortsatt vil være tilgjengelig i Disney Afternoon Collection, som er ute på de fleste plattformer. Det er kun Remastered-versjonen som forsvinner fra markedet.

Forbinder du et annet spill med DuckTales-navnet? Vi har et stort tilbakeblikk på DuckTales: The Quest for Gold.

En kommentar om “DuckTales: Remastered forsvinner straks fra butikkene”

  1. Elendig nyversjon. Originalen på NES er mye, mye bedre, så om den som er i Disney Afternoon Collection er tro mot NES-versjonen, så er dette egentlig bare en god ting.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.