Det absurde actionspillet Metal Wolf Chaos har fått nyversjon

I denne kultklassikeren fra Dark Souls-utvikleren spiller du USAs president (ikke han de har nå, altså).

I 2004 lanserte Dark Souls-studioet FromSoftware et eksplosivt actionspill ved navn Metal Wolf Chaos. Spillet er ikke veldig kjent her i vesten, fordi selv om det var for den amerikanske Xbox-konsollen kom det faktisk aldri ut i andre land enn Japan. Men i årenes løp har det fått en slags kultstatus, og nå kan vi finne ut hvorfor.

Flere forbedringer

Aner ikke.

Devolver Digital har nemlig lansert en nyversjon av Metal Wolf Chaos for PlayStation 4, Xbox One og PC (både med og uten DRM). Den nye versjonen har fått oppgradert grafikk, et litt mer finslipt kontrollsystem, og et helt nytt lagresystem for å gjøre det litt mer fristende for moderne spillganer. Støtte for 4K og 16:9-format er selvsagt også bakt inn i produktet.

I Metal Wolf Chaos spiller du den amerikanske presidenten, som i dette tilfellet heter Michael Wilson. Hans visepresident, Richard Hawk, har like godt startet et fullskala opprør, og siden Hawk også er kommandør over en hel hær med kamproboter, ser det ut som opprøret skal lykkes.

Men det vil du selvsagt ikke ha noe av, så du setter deg inn i din egen kamprobot og kjemper deg gjennom Amerika for å frigjøre by etter by fra visepresidentens tyranniske grep. Som du sikkert skjønner, er ikke dette et spill som tar seg selv så voldsomt seriøst, så forvent massevis av absurd humor og sprø situasjoner. Her er en trailer som viser litt av det du kan se frem til:

Hvis du syntes det er vrient å få Metal Wolf Chaos til å passe inn i ditt bilde av FromSoftware, må du huske på at verken Demon Souls eller Dark Souls eksisterte på dette tidspunktet. I stedet var utvikleren mest kjent (i vesten, i alle fall) for Armored Core-serien, som også har kamproboter i fokus.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.