Dirt Rally 2.0 har fått VR-støtte

Men bare på PC.

Dirt Rally 2.0 hadde sine problemer ved lansering, og jeg vil faktisk fortsatt ikke friskmelde spillet helt selv om mange av dem har blitt fikset. Men det skal samtidig sies at jeg likte det nok til å anbefale det da det var nytt, og den anbefalingen står jeg ved (personlig har jeg over 50 timer med spilletid så langt, og det blir nok mer).

Et av ankepunktene folk har hatt mot spillet er at det ikke har hatt VR-støtte. Bilspill og andre spill med førstepersons synsvinkel der du sitter fastspent i en eller annen type «cockpit» er perfekte for VR-spilling, og derfor var det for mange skuffende at Dirt Rally 2.0 ikke hadde støtte for moderne VR-hodesett.

Spillet har også fått et nytt testanlegg.

VR er nå implementert

Nå har denne støtten endelig funnet veien til spillet. PC-versjonen har nå støtte både for Oculus og OpenVR (Steam, og så videre), så dermed er det bare å hive på seg VR-brillene og spille til man spyr. Skal jeg dømme etter diverse tråder i spillets forum, ser det riktignok ut som utviklerne har litt å fikse før alt fungerer perfekt.

Uheldigvis har Codemasters samtidig sagt at spillet ikke vil få støtte for PlayStationVR, så det er kun PC-spillere som får denne muligheten. Hva som er grunnen til at de ikke vil implementere VR-støtte på PlayStation 4 vites ikke.

I samme oppdatering har de forøvrig gitt alle spillere tilgang på en ny testlokasjon, der man kan spinne rundt med nyinnkjøpte biler for å se hvordan de fungerer og hva slags oppsett som er best.

Her er en VR-teaser (jeg blir småsvimmel bare av å se den):

En kommentar om “Dirt Rally 2.0 har fått VR-støtte”

  1. Kan kanskje nevne at første versjon med VR støtte som er sluppet fungerer utrolig dårlig for de aller fleste. Oculus rift versjonen mangler lyd. Mens Oculus brukere på steam, sliter med utrolige ytelsesproblemer. Skal neven at det heller ikke bare gjelder oculus brukere, nesten alle sliter med ytelsen selv på 2080 ti kort. Så langt kan det se ut som det kan være en feil koblet opp i mot usb borter. Flere som melder at ytelsen blir fin om de kobler ut ratt og i noen tilfeller bare girspaken på ratt.

    Mye rart. Ingen lyd fra Codemasters enda og det som funker for en funger ikke for andre. Best og holde seg langt unna enn så lenge.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.