Plattformspillet Trine 4 slippes i oktober

Lanseringsdatoen akkompagneres av en fersk trailer.

Trine 4: The Nightmare Prince slippes den 8. oktober, har utvikler Frozenbyte sagt i en pressemelding. De har også sluppet en trailer fra spillet, som du kan se under. Den viser at vi nok en gang kan se frem til fargerik og flott plattformaction med fokus på samarbeid og gåter som må løses ved hjelp av kløktig bruk av spillets fysikkmotor.

Puslenøtt ohoi.

Moro på alle plattformer

Spillet slippes på PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch, og lanseres både som et separat produkt og som del av en ny samlepakke som også inkluderer de tre forrige spillene. Utviklerne hevder at Trine 4 skal være seriens største og beste spill til nå, og mener det har mer innhold enn noen av seriens andre spill.

Som før kan man spille alene eller i samarbeid med tre andre. Spiller man alene kan man når som helst veksle mellom spillets tre hovedpersoner, som hver har sine egne unike egenskaper.

Trine-serien har hatt sine oppturer og nedturer, og personlig har jeg kun nevneverdig erfaring med det første spillet i serien. Det likte jeg til gjengjeld svært godt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.