Kald krig i nytt Men of War-spill

Med Men of War: Assault Squad 2 – Cold War tar serien steget fra andre verdenskrig til den kalde krigen.

Men of War-serien ruller videre, med sin unike vri på sanntidsstrategisjangeren. Nå har utgiver 1C annonsert Men of War: Assault Squad 2 – Cold War, som i motsetning til hva den kronglete tittelen ser ut til å indikere er et frittstående spill.

Andre verdenskrig er historie

Det er litt merkelig at åtte hjul er mye kulere enn åtte bein.

Det nye denne gangen er altså at spillet finner sted under den kalde krigen, og gir deg kommando over sovjetiske eller amerikanske styrker i enspiller, samarbeidsspill eller konkurransebasert flerspiller. En annen nyhet er at spillet tilbyr en dynamisk kampanjegenerator som sikrer at spillerne aldri går tom for innhold. Spillet har også en hovedkampanje med fem store kart.

Det første Men of War-spillet dukket opp så langt tilbake som i 2009, og ble utviklet av ukrainske Best Way. Assault Squad ble lansert noen år senere, med tyske Digitalmindsoft bak roret, og det er også de som står for det nyeste spillet i serien.

Lanseringen skal finne sted den 12. september, og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.