Norsk utvikler med psykologisk drama

Studioet bak My Child: Lebensborn har annonsert sitt neste spill, Project Thalassa.

Den norske spillutvikleren Sarepta studio har i dag annonsert et helt nytt spill, et førstepersons psykologisk drama ved navn Project Thalassa. Spillet finner sted i 1905, og følger en dypdykker som prøver å finne sannheten bak forliset til et skip ved navn Thalassa.

Spillet skal ta for seg psykisk traume, og i en pressemelding sier utviklerne at de vil å jobbe med traume-spesialister og dykkerveteraner for å sikre at tematikken knyttet til denne type mental skade håndteres på en korrekt og skånsom måte.

Ingen dato enda

Ellers vet vi ikke så mye om Project Thalassa, utover at det skal være inspirert av titler som Hellblade: Senua’s Sacrifice og Firewatch. Spillet utvikles for PC og konsoll (ingen konsollplattformer er spesifisert). Det har ikke fått noen dato enda.

Sarepta studio er utvikleren bak My Child: Lebensborn, en slags livssimulator som tar for seg skjebnen til tyskerbarna etter andre verdenskrig. Det spillet vil jeg varmt anbefale – det er ute nå på mobile plattformer, men kommer også til PC og konsoll.

Her er en trailer for Project Thalassa – den har imidlertid ikke premiere før ved midnatt, så du får eventuelt smøre deg med litt tålmodighet hvis du ikke leser denne artikkelen i fremtiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.