Driv ditt eget vertshus i Crossroads Inn

Tjen penger på å tilby mat, drikke og husly til de reisende i en typisk rollespillverden.

Hvis man ser bort ifra alle monstrene, bandittene og krigene, virker det som en rimelig trivelig tilværelse å drive et vertshus i en typisk rollespillverden. Snart får vi sjansen til å oppleve hvordan det arter seg, i Crossroads Inn som ifølge PC Gamer skal slippes den 18. oktober på PC.

Økonomisk simulator

Det ser ut som du får stor frihet under byggingen.

Dette er altså en kombinasjon av livssimulator og strategispill, der du må bygge opp ditt eget vertshus og prøve å tjene til livets opphold (og helst litt mer) ved å tilby reisende, eventyrere og en tørst lokalbefolkning med mat, drikke og overnattingsmuligheter i ei lita bygd langs en godt brukt handelsvei.

Vertshuset bygges som en typisk bygning i The Sims, og det finnes selvsagt massevis av ulike typer møbler og andre gjendstander som kan ploppes inn for å hjelpe deg på ulike måter. I tillegg skryter utviklerne av en omfattende økonomisk simulator som skal sikre dype spillmuligheter og utfordringer.

Crossroads Inn skal skilte med både sandkassemodus for de som vil fordype seg i vertshusdriften, og en kampanjemodus med en ikke-lineær handling og tolv ulike avslutninger basert på ulike valg. I historietraileren under kan du få et inntrykk av hva kampanjemodusen dreier seg om:

Og her kan du se litt faktisk spilling, via PC Gamer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.