Husker du Brutal Sports Football?

Det blodige sportsspillet har blitt relansert på Steam, sammen med actioneventyret Legends.

Piko Interactive fortsetter å relansere spill de har kjøpt rettighetene til på Steam, og nå har de sluppet «sportsspillet» Brutal Sports Football og det Zelda-inspirerte actioneventyret Legends på tjenesten.

Synd de aldri lagde Brutal Sports Biathlon.

Brutal Sports Football

Brutal Sports Football er løst inspirert av amerikansk fotball, men har litt færre regler. Det er helt greit å kappe hodet av motstanderens spillere, så lenge du ikke klager når de gjør det samme mot dine. Spillet skilter med ligaspill, mesterskap og flerspiller for to spillere, og underveis i kampene kan du få tilgang på bomber og annet snacks for å flytte oddsene i riktig retning.

Opprinnelig kom Brutal Sports Football ut på Amiga i 1993, og senere ble det overført til andre plattformer slik som MS-DOS. Det er nok den versjonen du får på Steam. Utviklingen foregikk hos Teque, og det var Millennium som opprinnelig ga spillet ut.

Ser man det – noen har glemt en spade på toppen av pyramiden!

Legends

Legends er et actioneventyrspill i samme stil som de gamle Zelda-spillene, der du må reise gjennom ulike tidssoner for å redde kloden fra to tidsreisende romvesener med svært skumle planer. Hver av de fire sonene er separate, med egne oppdrag og figurer. Underveis må du få hjelp fra lokalbefolkningen, løse gåter og kverke fiender ved hjelp av massevis av ulike våpen.

Dette spillet var det opprinnelig Krisalis som skapte, og det kom til Amiga og PC i 1996. Det er ikke et veldig kjent spill, og muligens heller ikke noen klassiker, men det har sine tilhengere. Jeg kan forøvrig ta med at Piko Interactive slapp et annet og mer kjent Krisalis-spill på Steam for kort tid siden, nemlig plattformspillet Soccer Kid.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.