Indie-utvikleren bak VVVVVV har sluppet et nytt spill

Dicey Dungeons beskrives som et «roguelike»-spill med samlekortelementer.

Indie-utvikleren Terry Cavanagh har hatt suksess med spill som Super Hexagon og VVVVVV, og nå ser det ut som han har skutt gullfuglen nok en gang. Hans nyeste spill, Dicey Dungeons, har nemlig fått en god mottakelse så langt.

Solid verdensbygging her, altså.

Dicey Dungeons er et slags «roguelike»-spill med samlekortelementer, der du må lede en gruppe helter (terninger) i kamp mot monstre, og gradvis forbedre egenskapene deres og overta nytt utstyr fra falne fiender. Som vanlig i sjangeren må du forvente tilfeldig genererte utfordringer og et fokus på høy gjenspillingsverdi.

Cavanagh har nok en gang samarbeidet med chipmusikkskaperen Chipzel, så spillets lydspor er nok også rimelig solid – det kan du forøvrig få en liten smak av i traileren under. Ellers ser jeg at mange av brukeranmeldelsene trekker frem Slay the Spire som et passende spill å sammenligne Dicey Dungeons med, så det lover jo godt.

Lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.