Crowns and Pawns byr på Broken Sword-inspirerte eventyr

Her er den første traileren.

Utviklerstudioet Tag of Joy har sluppet den første videoen fra pek-og-klikk-eventyret Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit, som skal lanseres for PC, Mac og Xbox One i løpet av neste år. Spillet skal være inspirert av klassikere som Broken Sword, Still Life og Syberia, og følger ei jente fra Chicago som overraskende arver eiendeler i Litauen.

Fin grafikk.

Men med arven kommer også et mysterium, og det tar ikke lang tid før hun vikles inn i historiske konspirasjoner og havner i søkelyset til utrivelige agenter. Spillet skal kombinere myter med virkeligh historie for å veve en historie som tar oss med over hele Europa, og byr selvsagt på både gåter og utforsking i klassisk eventyrspillstil.

Utviklerne lover også at du skal få ta valg underveis, og at disse får konsekvenser for verden rundt deg og hvordan andre figurer forholder seg til deg. Som traileren viser, benytter Crowns and Pawns seg av en kombinasjon av håndmalt 2D-grafikk og tredimensjonale figurer, og det ser i mine øyne ganske lekkert ut. Ta en titt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.