Lekre videosnutter fra Microsoft Flight Simulator

Ser fortsatt skikkelig flott ut.

For meg personlig var avsløringen av et nytt Microsoft Flight Simulator-spill den største nyheten fra årets E3. Seriens forrige spill har gitt meg enorme mengder avslappende (og av og til, ikke fullt så avslappende) underholdning, men det kom ut i 2006 og på tross av utrolige tredjepartsmodifikasjoner som har holdt liv i spillet i over ti år, er det på tide med noe nytt.

I nye Flight Simulator skal vi nok en gang få lov til å fly over hele verden, i alt fra småfly til svære passasjerfly, og spillet skal bruke AI-teknologien Azure AI kombinert med satellittdata for å gjenskape kloden vår i virtuell form.

I tiden som har gått siden annonseringen har Microsoft lagt ut diverse videosnutter fra spillet på nettstedet sitt, og nå har en bruker samlet disse (samt noen skjermbilder) i en ny, uoffisiell trailer. Det er mye som imponerer her, blant annet skyene som simuleres i hurtig hastighet. Ta en titt:

Det er fortsatt en del åpne spørsmål rundt spillet – for eksempel hva slags forretningsmodell som skal brukes og hvorvidt det kan spilles «offline» eller er avhengig av strømming av data – men Microsoft har for eksempel sagt at spillet vil støtte modifikasjoner.

De som er interessert i å følge med på utviklingen av Microsoft Flight Simulator kan bli med i et «insider program», der de blant annet får tilgang på ekstra informasjon og tidligversjoner av spillet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.