Endelig vet vi når Mount & Blade II: Bannerlord skal lanseres

Tidliglanseringen har blitt annonsert i en heftig trailer.

Utviklingen av Mount & Blade II: Bannerlord har tatt skikkelig lang tid, og den ser ikke ut til å være over med det første, heller. I en mildt sagt heftig trailer annonserer nemlig den tyrkiske utvikleren Taleworlds at spillet skal slippes i «early access» på Steam i mars. Hvor lenge spillet skal være i «early access» har de ikke sagt.

Dynamisk spill

Klatrestativene var mye større før i tiden.

Mount & Blade II: Bannerlord er en sjangerblanding satt til en fiktiv middelalderverden. Her får du stor frihet til å gjøre hva du vil, enten det er å prøve å skaffe deg makt og land, tjene deg rik som handelsreisende, røve til deg andres rikdom som banditt eller kanskje bare leve som gladiator.

Alt dette foregår i en dynamisk verden der andre fraksjoner og personer kjemper seg imellom, noe som ikke bare påvirker det politiske bildet men også ting som spillets avanserte markedsøkonomi.

Spillet skilter med et avansert kampsystem, slik som forgjengeren, der du blant annet kan slåss fra hesteryggen. Du kan også lede hærer i store slag, som også kan involvere angrep på borger og festninger (eller forsvar av disse). Samtidig skal spillet ha et avansert diplomatisystem, så maktkamp ikke løses ved hjelp av sverd og bue.

Jeg elsket det første Mount & Blade-spillet, og det er ikke fritt for at jeg gleder meg stort til toeren dukker opp (selv om jeg også vet at fallhøyden er stor når ambisjonene er høye). Her er den ferske traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.