Erica er en interaktiv film for PlayStation 4

Ble annonsert – og lansert – i går.

I motsetning til mange andre, mener i alle fall jeg at det er synd de interaktive filmene fra nittitallet bare døde – Gabriel Knight 2: The Beast Within er fortsatt et av favorittspillene mine, for eksempel. Heldigvis har sjangeren våknet litt til liv igjen i de senere årene, og nå har den fått et helt nytt tilskudd på PlayStation 4.

Interaktiv thriller

Skummelt!

Spillet heter Erica, og ble både annonsert og lansert i går kveld. Det følger en ung kvinne som tilfeldigvis også heter Erica (rart, det der!), og beskrives som en interaktiv thriller. Ericas far ble drept da hun var liten, og morderen ble tilsynelatende aldri funnet. Nå har det plutselig dukket opp nye bevis, og hun begynner å snoke rundt i saken selv. Dermed settes hun også i fare.

Vi loves et spill fullstappet av valg som påvirker spillets videre handling og hvilken av de mange avslutningene man får, og et kontrollsystem der man må bruke den trykksensitive flaten på DualShock 4-kontrolleren (eller en smarttelefon via en ekstra app som kan lastes ned) for å simulere at man fysisk påvirker verden rundt seg.

Lydsporet er laget av Austin Wintory, kjent blant annet for musikken i Journey.  Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.