Ghostrunner byr på blodig cyberpunk-action

Er et førstepersons actionspill med et dynamisk bevegelsessystem.

Den polske spillutgiveren All in! Games har kommet med flere interessante annonseringer i forbindelse med årets Gamescom-messe. Det spillet som vekket min interesse mest heter Ghostrunner, og er et cyberpunk-spill som skal lanseres neste år for PC, Xbox One og PlayStation 4.

Førstepersons action

Grafikken er det ikke så mye å si på.

Ghostrunner er et førstepersons actionspill satt til en fremtid der en utvilsomt menneskeskapt katastrofe har ødelagt mesteparten av livsgrunnlaget på planeten, og drept omtrent alt av mennesker i prosessen. De som fortsatt lever befinner seg i et gigantisk tårnkompleks, men tilværelsen der er alt annet enn fredelig. Forskjellsbehandling og undertrykkelse leder til opprør, og helvete er løs.

Hvordan du passer inn i det hele vites ikke, men du har blitt kastet inn i konflikten og blir jaktet på av ukjente fiender. Heldigvis kan du forsvare deg, da du visstnok skal være et «levende våpen» som er i stand til å slåss både i den fysiske virkeligheten og cyberspace.

Spillet ser ut til å by på en kombinasjon av førstepersons slåssing (ikke skyting) og parkour-aktig plattformhopping, kanskje ikke helt ulikt den moderne klassikeren Mirror’s Edge. Vi loves et dynamisk bevegelsessystem og et kampsystem som ikke tilgir feil. Ett treff er nemlig nok til at du går ned for telling, så da er det nok lurest å unngå det.

Under er en trailer fra spillet, og hvis du følger denne lenken kan du finne litt gameplay strømmet av utgiveren (opptaket inneholder også video fra andre spill):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.