THQ Nordic har annonsert sitt første storstrategispill

Knights of Honor II: Sovereign byr på middelalderstrategi i Europa. Artikkelen er oppdatert.

THQ Nordic er et svenskeid selskap, så det var kanskje bare et spørsmål om tid før de ville ta opp kampen med Paradox på storstrategiarenaen. Nå har de annonsert sitt første innhogg i sjangeren, i form av Knights of Honor II: Sovereign, som skal slippes på PC til neste år.

Offisielt skjermbilde.

Middelalderstrategi

Knights of Honor II: Sovereign tar oss med til middelalderens Europa. Vi får velge et historisk kongedømme, og lede det i en dynamisk verden der økonomi, diplomati, religion og krigføring alle er viktige elementer. Denne krigføringen foregår i sanntidsslag, der vi får kontrollere styrkene våre direkte.

Pressemeldingen gjør et stort poeng av at spillet skal være svært tilgjengelig, men samtidig by på «all dybden spillerne forventer.»

Ellers loves vi flerspiller, men det sies ikke så voldsomt mye (eller noe, for å være helt ærlig) om den biten. Siden denne artikkelen opprinnelig ble publisert, har imidlertid THQ Nordic lagt ut Steam-siden med flere offisielle skjermbilder og en videopresentasjon.

Jeg har ikke funnet presentasjonen på Youtube, men her er en analyse av den:

Her er den opprinnelige traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.