Mudrunner får vinteroppfølger

Men den blir Epic-eksklusiv på PC.

Spintires og oppfølgeren Mudrunner er spill jeg tipper mange vil fnyse av, men som faktisk er overraskende underholdende når man først setter seg ned med dem. I disse spillene må vi kjøre svære stålmonstre gjennom gjørmete skogsmiljøer, og heldigvis får vi tilgang til en hel garasje slik at når én doning setter seg fast i gjørma kan man prøve å få den løs med en annen.

Snø og is (og mer gjørme)

Nå har Focus Home Interactive og Saber Interactive annonsert at Mudrunner får en oppfølger, som overraskende nok ikke heter Mudrunner 2, men Snowrunner. Dette betyr naturlig nok at snø og is blir en ny utfordring, ettersom deler av spillet vil finne sted på vinteren.

Ellers loves vi forbedringer over hele fjøla, fra grafikk til fysikk, og totalt skal spillet ha hele femten nye spillmiljøer å boltre seg i. Der originalen fokuserte på sovjetiske lastebiler og kjøretøyer, er det offisielt lisensierte amerikanske biler som er fokus i Snowrunner, med Pacific og Navistar som to eksempler. Kanskje ikke like sjarmerende, men det får så være.

Dessverre har Focus Home Interactive i sin visdom valgt å gjøre PC-versjonen eksklusiv for Epic Games Store, noe som slår meg som rimelig tonedøvt med tanke på at en stor del av seriens tradisjonelle tilhengerskare befinner seg på Steam (og neppe er begeistret), men den stormen får de ta seg av. Spillet kommer også til Xbox One og PlayStation 4.

Lanseringen er uansett satt til 2020. Her er en trailer:

Artig nok har det nylig blitt liv i originale Spintires igjen, med en ny oppdatering som har lagt til mye innhold. Hva som egentlig skjedde mellom utvikleren og utgiveren tror jeg aldri vi helt får svaret på, utover at de kranglet så fillene føyk. Men de har i alle fall gått hvert til sitt, og utgiveren tilsynelatende muligheten til å fortsette originalserien på egenhånd.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.