Om kort tid dukker denne karen opp på PC og Switch

Med «om kort tid» mener jeg førstkommende tirsdag.

Hm, så nå er det ingen grunn til å klikke seg inn på artikkelen. Godt jobbet, Joachim. Vi later likevel som om jeg ikke allerede har røpet hele nyheten, og prøver oss. Ahem:

Activision har annonsert at Spyro Reignited Trilogy skal slippes på Steam og Nintendo Switch tirsdag den 3. september. Dette er altså en samlepakke som inkluderer de tre første Spyro-spillene – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! og Spyro: Year of the Dragon – i kraftig oppgraderte utgaver med helt ny grafikk.

På PC loves vi 4K-støtte og ingen sperre for bildeoppdateringsfrekvens, mens Switch-versjonen selvsagt kan spilles både i håndholdt modus og på storskjerm.

Søt er han.
Det så ikke helt slik ut på PlayStation.

Den originale trilogien

Det første Spyro-spillet dukket opp i 1998 for Sonys originale PlayStation-konsoll, og er et fargerikt plattformspill med en unormalt søt drage i hovedrollen. Det vi får i pakken er det som ofte refereres til som den originale trilogien – altså de tre spillene som kom til PlayStation og ble utviklet av Insomniac Games (i motsetning til resten av serien, som har hatt ulike utviklere).

Kombinert byr pakken på over 100 nivåer med tredimensjonal plattformhopping og action, der Spyro og vennene hans slår seg løs i miljøer som har fått seg en kraftig visuell oppgradering, akkompagnert av et forbedret lydspor.

Trilogien ble opprinnelig lansert for PlayStation 4 og Xbox One for cirka ett år siden. Activision meldte nylig at de har hatt temmelig enorm suksess med nyversjonene sine, så Spyro Reignited Trilogy blir neppe siste gangen utgiveren henter frem noe snadder fra sitt store arkiv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.