Retrotimen: E.T. the Extra-Terrestrial

Retrotimen ringer hjem, og diskuterer en av Steven Spielbergs tidlige klassikere.

Retrotimen er tilbake, og denne gangen er hele gjengen (Lars, Otto, Rasmus og Remi) samlet for å diskutere en filmklassiker fra åttitallet, nemlig E.T. the Extra-Terrestrial. Er den egentlig så god som vi husker, eller er den litt overvurdert?

Gjengen ser også på et E.T.-spill, men det er ikke det kjente Atari 2600-spillet (som kanskje ikke er så dårlig som alle skal ha det til) de vil diskutere. E.T.: Interplanetary Mission for PlayStation kom i 2002, og er vel stort sett glemt i dag. Er det en skjult perle, eller er det like greit at ingen husker spillet?

Vi får også den faste øltesten, og denne gangen er det nok en øl for viderekomne som skal pirre smaksløkene – en Imperial Lakris Melkshake Stout fra mikrobryggeriet Reins Kloster. Faller den i smak, eller går gjengen rett tilbake til Dahls Pils?

Svarene på alle disse spørsmålene får du her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.