SNK med artig arkadestikke

Kan brukes som spillkontroller for PC – eller egen spillkonsoll med 20 innebygde spill.

Japanske SNK har annonsert NeoGeo Arcade Stick Pro, en ny arkadejoystick som har flere bruksområder. Du kan koble den til en PC, eller minikonsollen NeoGeo Mini om du har en slik, og så bruke den som en joystick når du spiller klassiske slåssespill eller for eksempel bruker emulator.

Kan brukes separat

Men du kan også koble den direkte til en TV via HDMI-kabel, og spille 20 innebygde spill. Det er til og med mulig å koble to stykker sammen for flerspiller, og hvis du har NeoGeo Mini kan du også koble opp den medfølgende kontrolleren til Arcade Stick Pro for samme nytte.

SNK sier ikke hvilke spill som skal være installert, men det ser ut som det primært er snakk om slåssespill, så da blir det nok både King of Fighters og Samurai Shodown i lange baner. Selskapet skriver heller ikke når produktet skal slippes, men understreker at de har planer om å gjøre den tilgjengelig i hele verden.

Det er i alle fall litt spesifikasjoner og slikt i disse bildene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.