Bygg fabrikker på skrivebordet i Little Big Workshop

I dette bygge-/strategispillet får du sette sammen over femti ulike typer produkter.

Det har blitt overraskende populært med spill der man får i oppgave å bygge opp fabrikker og produksjonskjeder av varierende kompleksitet, men med tanke på at dette ofte er en svært tilfredsstillende oppgave skal jeg ikke klage. Nå kommer straks et nytt spill i samme gate, en tilsynelatende ganske sjarmerende sak ved navn Little Big Workshop.

Det kunne faktisk vært godt med en kopp kaffe nå.

Skrivebordet blir en fabrikk

Her foregår handlingen på skrivebordet ditt, der plantegningene dine våkner til live og du må bygge opp ulike fabrikker for å produsere over femti ulike typer produkter. Alle disse består igjen av individuelle deler, som må lages ved hjelp av ulike materialer og produksjonsmetoder.

Spillet skal ikke fokusere nevneverdig på økonomi og slikt, men handler i stedet på hvordan du skal få satt sammen de ulike produktene på en mest mulig effektiv måte. Samtidig må du passe på de ansatte, som bør ivaretas på en god måte slik at de gjør en best mulig jobb.

Little Big Workshop utvikles av svenske Mirage Game Studios, og utgis av THQ-eide Handygames. Lanseringen på PC og Mac vil finne sted i oktober. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.