Se nye Flight Simulator i aksjon

De som har testet Microsoft Flight Simulator virker svært imponert.

Microsoft har vist frem sin nye flysimulator for presse, Youtubere og entusiaster i flysimulatormiljøet, og konsensus ser ut til å være at den er, vel, spektakulær. Jeg har lagt inn en video fra flysimulatorentusiasten Froogle under, og der går han gjennom simulatoren punkt for punkt, samtidig som vi får se massevis av herlig video.

Froogle har tidligere vært svært skeptisk til Microsofts nye flysimulator, men nå er han åpenbart overbevist. Det lover jo godt.

Kan spilles «offline»

Det kanskje mest interessante er at vi endelig har fått en slags klarhet i spørsmålet om hvorvidt spillet trenger å strømme data fra nettet eller ikke. Det har faktisk tre separate moduser, der man kan velge om man vil spille fullstendig «offline», med primært forhåndsnedlastet terreng, eller fullstendig online der terrenget strømmes under spillingen.

Hva slags forretningsmodell Microsoft går for, er imidlertid ikke kjent. Jeg mistenker nok at det blir en abonnementsbasert løsning. Et annet interessant poeng er at simulatoren faktisk ikke er under utvikling hos dem selv, men hos franske Asobo Studio. Det er selskapet bak A Plague Tale: Innocence, som faktisk er mitt favorittspill til nå i år.

Her er uansett Froogles video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.