Sega Ages bringer Japan-eksklusive hjernetrimspill til Europa

Ichidant-R og Columns II slippes snart for Nintendo Switch.

Sega har annonsert to nye spill i retroserien Sega Ages for Switch. Disse skal slippes den 17. oktober, og er Ichidant-R og Columns II. Begge ble opprinnelig kun sluppet i Japan, og blir dermed nye bekjentskaper for de fleste av oss her i vesten.

Ichidant-R.
Ichidant-R.

Ichidant-R

Ichidant-R kom til arkadehallene i 1994, og er en spin-off av det mer kjente Bonanza Bros. I dette spillet har Sega samlet 20 forskjellige minispill der vi får gjøre alt fra å jakte på vampyrer til å dirigere et orkester, og Sega lover en god blanding av action og hjernetrim for en eller flere spillere.

Sega Ages-versjonen skilter blant annet med nettspilling, og har også en Mega Drive-modus som legger moroa til et brettspill for opp til fire spillere. Denne modusen har visstnok kun japansk tekst, men spillet virker ikke direkte komplisert, så det er sikkert ikke noe problem.

Columns II.
Columns II.

Columns II

Columns II er en hjernetrimmer i samme omtrentlige sjanger som Tetris. Mange har nok spilt det første spillet i serien, som kom til vår del av verden og ble ganske populært her. Oppfølgeren legger til flerspiller og en rekke nye spillmoduser.

Sega Ages-utgaven inkluderer nettbasert flerspiller, muligheten til å selv velge brett, og en bord-modus som roterer spillområdet til spiller to, slik at man kan sitte mot hverandre og spille. Den opprinnelige Mega Drive-versjonen av Columns II er også inkludert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.