Storstrategi fra skaperne av XCOM: Long War

I Terra Invicta må du forsvare Jorden og solsystemet fra utenomjordiske invasjonsstyrker.

Skaperne av de kritikerroste Long War-modifikasjonene for Firaxis’ XCOM-spill har sluppet den første traileren fra sitt kommende, frittstående strategispill. Det heter Terra Invicta, og som i XCOM-serien er poenget å forsvare menneskeheten mot en utenomjordisk fiende.

Forsvar hele solsystemet

Terra Invicta fokuserer imidlertid ikke bare på det som skjer på selve jordkloden, men også i resten av solsystemet. Spillet beskrives som et storstrategispill, der du må prøve å forene Jordens mange (og stadig uenige) nasjoner, skaffe ressursene til å bygge romstasjoner, starte gruvedrift og kolonisering av solsystemet, og bygge en flåte som kan forsvare menneskeheten.

Spillet skilter blant annet med et kampsystem som tar hensyn til fysikkens lover, så ikke forvent å kunne kommandere romskipene dine til å snu på en femøring (eller, de kan kanskje snu – men det vil ikke hindre dem i å fortsette sin ferd i den retningen de var på vei).

Terra Invicta har vært under utvikling en stund, men vi vet ikke når det skal lanseres. Her er den første traileren fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.