Retrotimen: Link’s Awakening

Retrotimen har spilt nyversjonen av Game Boy-klassikeren Link’s Awakening.

I ukens episode av Retrotimen får du høre om Link’s Awakening for Switch. Denne nyversjonen av Game Boy-spillet fra 1993 har fått mye skryt rundt forbi, og gjengen i Retrotimen (som i dag består av Lars, Otto, Rasmus og Remi) har selvsagt også en mening om spillet. Er Switch-versjonen bedre enn originalen?

Ellers får vi den vanlige kombinasjonen av faste spalter og litt utenomprat, og i spørsmålsspalten tar de en diskusjon rundt Geir Børresen og Vibeke Sæther – to kjente navn for de fleste som vokste opp på sytti- og åttitallet.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.