Savner du The 7th Guest?

The 13th Doll er et offisielt fanprosjekt, og spillet er straks ute.

Det blir et gjensyn med den utrivelige leketøysmakeren Henry Stauf og huset hans den 31. oktober, når The 13th Doll: A Fan Game of The 7th Guest slippes på GOG og Steam. Dette er et fullstendig lisensiert spill basert på serien, der spillerne får plage de små grå med 25 unike nøtter i Staufs gufne herregård.

FMV? Det sier vi aldri nei takk til.
FMV? Det sier vi aldri nei takk til.

Når du starter spillet kan du velge å spille som Tad, som var hovedpersonen i originalspillet, og en ny figur som heter Dr. Richmond. Disse har hver sin vei gjennom spillet, som forøvrig har fem ulike avslutninger.

The 13th Doll ble opprinnelig folkefinansiert så langt tilbake som i 2015. Da trodde utviklerne at de skulle bli ferdig med spillet i januar 2016, men det skjedde åpenbart ikke.  Heldigvis er nærmer det seg altså, nå. Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon, og les mine inntrykk av The 7th Guest: 25th Anniversary Edition for å finne ut mer om originalen.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.