Storstrategispillet AI War 2 er ferdigutviklet

Robotene vant krigen, og har tatt over galaksen. Men de glemte å utrydde den siste resten av menneskeheten.

Det er fredag, og det kan vi jo markere ved å peke på en av de mest interessante nyutgivelsene denne uken. Storstrategispillet AI War 2 fra Arcen Games har nå forlatt «early access», og fått rikelig med skryt over hele fjøla.

Datamaskinene har tatt over

I AI War 2 har det uungåelige skjedd: Menneskene har skapt så smarte roboter at de like godt har tatt over. Ikke bare kloden vår, men hele galaksen. Du får rollen som lederen for en av få gjenværende frie utposter, og målet ditt er intet mindre enn å ta tilbake galaksen.

Heldigvis er den kunstige intelligensen som styrer robotene opptatt med ting utenfor vår galakse (det er vel organsik liv som må overvinnes der også), så du slipper all oppmerksomheten dens. Men jo mer trøbbel du skaper, jo mer motstand må du forvente å møte. Du trenger imidlertid ikke nødvendigvis å møte fienden alene, for det finnes andre overlevende rundt forbi.

Utvikler Arcen Games har en rekke flotte spill på rullebladet, men de har også hatt trøblete tider. Forhåpentligvis for deres skyld, blir AI War 2 en såpass solid suksess at de slipper å engste seg for pengene en stund. Her er i alle fall en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.