Nå begynner Warcraft III: Reforged å nærme seg

De første betatestutgavene sendes ut denne uken.

Blizzard har fått en god del medieomtale i den siste tiden, skjønt mye av oppmerksomheten skulle nok selskapet vært foruten. Nå minner de oss imidlertid på at de også utvikler spill, og et av disse er en nyversjon av sanntidsstrategiklassikeren Warcraft III. Den har ikke fått noen slippdato enda, men i løpet av uken vil selskapet sende ut testkoder til de som har forhåndsbestilt.

Spesialutgave-kundene får først tilgang

Bæææh!

Det ser ut til å være snakk om en begrenset utrulling i starten, og selskapet sier de vil prioritere folk som har forhåndsbestilt spesialversjonen. Men i løpet av de kommende ukene ser også vanlige dødelige ut til å få tilgang.

Betaversjonen fokuserer kun på spillets flerspillerdel, og inkluderer to av de fire spillbare fraksjonene (nemlig Horde og Alliance). De to andre skal dukke opp i spillet i løpet av de kommende ukene.

Warcraft III kom opprinnelig i 2002, og ble en gigantsuksess for Blizzard. Med Warcraft III: Reforged har selskapet tatt Warcraft III: Reign of Chaos og ekspansjonspakken The Frozen Throne, og bygd spillene opp igjen fra bunnen av med dagens teknologi. Det betyr ny og moderne grafikk, en rekke nye flerspillersentrerte funksjoner og en oppgradert World Editor.

Totalt får vi fire forskjellige fraksjoner (orker, mennesker, sortalver og vandøde), over 60 kampanjeoppdrag med over fire timer med oppgraderte mellomsekvenser (med nytt stemmeskuespill).

Her er en trailer som viser hvordan nyversjonen ser ut:

Visste du at Warcraft-serien også skulle fått et pek-og-klikk-eventyr?

En kommentar om “Nå begynner Warcraft III: Reforged å nærme seg”

  1. Slår er slag for Warlords Battlecry, et morsommere spill, som Warcraft 3 stjal det meste fra. Greit nok at Warlords Battlecry er totalt ubalansert da, men hvem bryr seg vel om sånt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.