Her er litt informasjon om det nye I.G.I.-spillet

I tillegg til en teaser-video.

De norskutviklede Project I.G.I.-spillene har fortsatt mange tilhengere, selv om det er over femten år siden Project I.G.I. 2 kom ut. Oslo-baserte Innerloop Studios eksisterer dessverre ikke mer, men merkevaren har etter hvert havnet hos svenske Toadman Interactive, som har fått et walesisk studio ved navn Antimatter Games til å starte arbeidet med en oppfølger.

Tilbake til åttitallet

I.G.I. Origins finner faktisk sted før de gamle spillene, og er lagt til en kald krig-setting i en alternativ versjon av åttitallet. Spillet skal ifølge en ny pressemelding (gjengitt av Bluesnews) være et taktisk, historiedrevet enspillerspill der du får velge om du vil spille en mannlig eller kvinnelig superspion og ta del i en serie oppdrag verden rundt.

Spillet skal by på åpne miljøer og en kombinasjon av taktisk action og sniking, der du får bruke autentiske våpen og andre dingser for å velge dine egne løsninger på problemene du kommer over. Det skrytes også av en brutal vanskelighetsgrad.

I.G.I. Origins skal etter planen slippes for PC, Xbox One og PlayStation 4, og kommer visstnok i 2021. Her er en teaser som neppe gir noe veldig godt inntrykk av hvordan spillet blir å spille:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.