Ta en titt på dette gratisspillet

Down Ward bruker bare fire farger, men det bruker dem godt.

Down Ward er et action-/hjernetrimspill der du spiller en ugle. Du må navigere deg rundt i todimensjonale miljøer, der fiender må overvinnes (eller unngås) og nøtter må løses – men siden du spiller en fugl kan du ikke hoppe og sprette som en vanlig plattformhelt. I stedet må du bruke vingene, og fly.

Flotte piksler.

Grafikken er også litt spesiell, ettersom spillet kun bruker fire farger. Du kan riktignok velge mellom en bråte fargesammensetninger, om du ikke liker de Game Boy-aktige standardfargene, men uansett hva du velger er det aldri mer enn fire farger i spill samtidig. Det ser overraskende flott ut.

Spillet er fortsatt under utvikling, men det har nå blitt lansert som gratisspill på Steam. Jeg vet ikke om utvikleren planlegger å ta betalt for den ferdige versjonen eller hva som er tanken (mange gratisspill på Steam har en egen «DLC» som i praksis bare lar deg donere til utvikleren, men det er ikke noen slik her). Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.