Hugg ut voxelmodeller i dette hjernetrimspillet

Picross 3D-aktige Voxelgram ser søtt ut.

Voxelgram er et hjernetrimspill åpenbart inspirert av Picross 3D (og når jeg skriver «inspirert» mener jeg at spillet omtrent ser helt likt ut). Poenget her er å pusle seg frem til en figur gjemt inni en kube, ved hjelp av tallbaserte hint om hvilke blokker som er tomme og hvilke som er en del av figuren. Litt som om du skulle vært en billedhugger.

Skrev jeg «søtt»? Jeg mente «vanskelig».

Som i inspirasjonskilden er det aldri nødvendig å gjette, all informasjonen du trenger er tilgjengelig i hintene.

Utvikleren anslår at spillet tar ti til femten timer å fullføre, ettersom det har 106 forskjellige oppgaver å løse. En litt artig sak er at alle objektene du «graver ut» er en del av et større bilde, slik at man får en større følelse av progresjon når bildene gradvis fylles med relevante objekter.

Brukeranmeldelsene ser positive ut så langt, skjønt det er ikke så mange av dem. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.