Indie-spillet MO: Astray får mye skryt

Nok et spill inn på lista over kritikerroste indie-utgivelser i 2019.

Indie-spillet MO: Astray ble sluppet i slutten av oktober, og har fått en svært god mottakelse på Steam. Etter tips fra en mystisk leser har det nå havnet i Spillhistories Sauron-aktige søkelys, og dermed får dere høre om det også.

2019 har blitt nok et godt indie-år.

Spretten blob med zombifiserende egenskaper

På skjermbildene ser MO: Astray ut som et litt typisk 2D-plattformspill med lekker pikselgrafikk, men når du ser det i bevegelse skjønner du at det fungerer litt annerledes (siden dette er Spillhistorie.no, der vi alltid trekker frem obskure gamle spill: Litt som om Globdule og Morph skulle fått en baby).

Du styrer en blob som kan sprette rundt i omgivelsene, men du kan også forandre form (og dermed også egenskaper), samt ta over hjernene til ulike vesener slik at du kan styre dem som du vil. Alle disse tingene kommer godt med for å finne veien gjennom de Metroidvania-aktige miljøene, der du gradvis låser opp nye egenskaper som hjelper deg videre.

Alt i alt ser det veldig spennende ut, og skal jeg dømme etter følgende trailere høres det ganske bra ut også:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.