Overlevelsesspillet Ancestors er ute på konsoll

Pass deg for sabeltanntigeren.

I dag har jeg startet arbeidet med den obligatoriske posten om årets beste spillopplevelser, og et av spørsmålene jeg har kjempet med er hvorvidt jeg vil ha Ancestors: The Humankind Odyssey på lista eller ikke. Det er helt åpenbart et spill med til problemer, men det byr også på en usedvanlig fascinerende spillopplevelse som jeg er veldig glad for å ha opplevd.

Nam, nam, nam.

Det som i alle fall er sikkert, er at nå er spillet ute på konsoll – mer spesifikt, Xbox One og PlayStation 4. Dermed er det i det minste blitt litt lettere å få tak i nå, som man ikke er avhengig av konto hos Epic for å kjøpe det.

Overlev i jungelen (og andre steder)

Ancestors: Humankind Odyssey er et slags overlevelsesspill der du får rollen som våre eldgamle forfedre. Spillet starter for cirka ti millioner år siden, og lar deg lede en gruppe sjimpansjelignende aper gjennom den ene utfordringen etter den andre i en stor og åpen verden. Underveis vil primatene dine lære seg nye triks, og gradvis utvikle seg frem mot noe mer menneskelignende.

Hvis du er interessert, har jeg skrevet mye mer om dette interessante spillet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.