GOG la ut en haug av retrospill i jula

Husker du Epic, The Legacy, Hexplore eller Time Gate: Knight’s Chase?

GOG ga oss et lite glimt av Good Old Games denne jula, da de la ut en hel haug med «nye» retrospill på tjenesten. Så langt jeg kan se har ingen av dem vært tilgjengelige via (lovlig) digital distribusjon tidligere, så da fortjener de en artikkel her, selv om nyheten strengt tatt ikke er så ny lenger.

Retrospillene som ble relansert i denne omgangen er følgende titler:

  • Hexplore
  • Arabian Nights
  • Epic + Inferno
  • The Legacy: Realm of Terror
  • Submarine Titans
  • DethKarz
  • Time Gate: Knight’s Chase

Fem av utgivelsene kom via Piko Interactive, mens Silmarils og Strategy First bidro med én hver. Epic + Inferno-pakken inkluderer som du sikkert skjønner to spill. GOG har selv skrevet om Piko-spillene i en egen bloggpost.

Det er kanskje ikke så voldsomt mange kjente klassikere her, men flere av spillene er likevel interessante. The Legacy er for eksempel en artig rollespillhybrid med fokus på skrekk (opprinnelig sluppet av Microprose), mens Epic og Inferno er to romskipspill som ble ganske opphauset ved lansering takket være den raske 3D-grafikken.

Vi har også Hexplore, som ikke er et hjernetrimspill slik navnet tilsier, men et overraskende solid actionrollespill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.