Retrotimen: Astral Chain, Ghostbusters og mye mer

Her er to episoder av podcasten Retrotimen, der de blant annet tar for seg fjorårshiten Astral Chain for Switch.

Astral Chain er et actioneventyr for Nintendo Switch, fra skaperne av de herlige Bayonetta-spillene. Det dukket opprinnelig opp i august i fjor, og om det kanskje ikke tok verden med storm akkurat da, har det i alle fall i ettertid blitt etablert som en av de aller beste Switch-utgivelsene fra 2019.

Spillet er et av temaene i Retrotimens episode nummer 216, som ble publisert i forrige uke. Jeg var litt AFK da episoden kom ut, så jeg får bare beklage at jeg ikke har postet den før. Men det betyr faktisk at du får to episoder å kose deg med i dag, da Retrotimen også har laget en Extra-episode der fokuset er på traileren fra Ghostbusters Afterlife. Den kan du forøvrig se under podcastene.

Retrotimen Episode 216 (Astral Chain, ballongknuter, Coco Og lekkasje):

Retrotimen Extra (Ghostbusters Afterlife):

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.