Psytronik med januarnyheter for Amiga, C64 og VIC-20

Retroutgiveren får mye å gjøre denne måneden.

Hvis du har en fungerende Commodore 64, Amiga eller VIC-20 innen rekkevidde, og kunne tenke deg noe nytt å spille på den, kan du glede deg over at retroutgiveren Psytronik Software vil slippe en haug av nye spill i fysisk format for disse plattformene om kort tid.

The Shadow over Hawksmill (Commodore 64).
The Shadow over Hawksmill (Commodore 64).

Som vanlig blir nok det som ikke allerede er tilgjengelig på nettet også lagt ut via digital distribusjon, for emulatorbrukere og de som eier andre løsninger (som TheC64 og Ultimate 64).

Spillene som slippes for Commodore 64 er det Lovecraft-inspirerte actioneventyret The Shadow over Hawksmill, spillsamlingen Metal Warrior Quadrilogy og romprogram-strategispillet Mars. I tillegg får actionspillene Exploding Fish og Chaos Generator (som er tilgjengelige på nettet fra før) fysiske kassett- og diskutgivelser.

Rotator (Amiga).
Rotator (Amiga).

For Amiga slippes arkade-/actionspillet Rotator og hjernetrimmeren Matchic. Begge stammer egentlig fra nittitallet, men Rotator ble aldri lansert mens utgiveren av Matchic gikk konkurs samtidig med utgivelsen, noe som gjorde at det praktisk talt ikke fikk distribusjon.

Begge er laget for klassiske Amiga-systemer med minst 1 MB med RAM (det virker som Rotator kun fungerer på Amiga 500+ og opp).

Sist ut er en ny spillsamling, nemlig Realms of Quest Quadrilogy for VIC-20. Dette er altså fire massive, Ultima-aktige rollespill som sikkert byr på et tresifret timer med spilletid kombinert. Du kan finne ut mer om disse spillene på utgiverens nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.