Arkanoid med en vri i Drawkanoid

I dette spillet flytter du ikke platen på bunnen av skjermen, du tegner den.

Grunnkonseptet fra Atari-klassikeren Breakout har vært inspirasjonskilde for mange herlige spill i årenes løp. Fra Arkanoid til Megaball til Shatter, det dukker stadig opp nye og spenstige vrier på konseptet. Nå har vi fått Drawkanoid, fra en av utviklerne bak det svært trivelige Desktop Dungeons, som tar konseptet i en litt annen retning.

Slik ser spillet ut (bra bildetekst).

Tegn streken selv

Som vanlig har du en ball som må brukes til å knuse brikker i toppen av skjermen, men i dette spillet er det ikke noen bevegelig plate i bunnen av skjermen. Når ballen kommer ned til et visst punkt på skjermen går spillet i stedet over i sakte film, og lar deg tegne en plate selv. Vinkelen ballen treffer denne platen i, avgjør hvor den spretter etterpå.

Spillet er forøvrig ikke helt nytt; det var en del av en Humble Monthly-pakke for et par år siden, som en Humble Original. Men den nye versjonen har en rekke forbedringer og utvidelser. De som abonnerte på Humble Monthly da Drawkanoid ble lansert der skal få tilgang til en oppdatert versjon som matcher Steam-versjonen (men tilsynelatende ingen Steam-nøkkel).

Drawkanoid ser uansett ganske artig ut (om enn også litt kaotisk). Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.