Eventyrspillet Alpha Polaris er nå gratis

Utviklerstudioet stenger dørene, og gjør det eneste spillet sitt gratis.

Finske Turmoil Games har kun laget ett spill, nemlig pek-og-klikk-eventyret Alpha Polaris. Spillet er en grøsser med Lovecraft-inspirerte elementer, der du følger en nordmann som sitter fast på en forskningsstasjon på Grønland når ting begynner å gå rimelig galt.

Et solid eventyrspill

Usj, snø og minusgrader.
Usj, snø og minusgrader.

Mine minner fra Alpha Polaris begynner å bli vage, men jeg spilte det da det var nytt i 2013 og noterte ned at på tross av enkelte små problemer var det et overraskende underholdende spill, med en handling som fløt godt og passelig vanskelige gåter.

Siden vi ikke har hørt noe fra Turmoil Games siden lanseringen av Alpha Polaris, virker det dessverre ikke som spillet gjorde det godt nok på markedet til at det var noe poeng for dem å fortsette som utvikler. Nå stenges i alle fall selskapet ned, og i den forbindelse har de besluttet å gjøre spillet sitt helt gratis. Du finner det på Steam.

I en kortfattet annonsering sier de at spillet betyr svært mye for dem, og at de håper at folk kan kose seg med det i mange år fremover. Fint gjort av dem, og synd at historien om en svært lovende utvikler endte slik.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.