Norske Helheim Hassle ser moro ut

Her er den første traileren av det neste spillet fra skaperne av Manual Samuel.

Den norske spillutvikleren Perfectly Paranormal har kunngjort Helheim Hassle, et historiedrevet plattformspill med gåteelementer. Du spiller en ung viking som egentlig er pasifist, men som tilsynelatende klarer å gjøre seg fortjent til en plass i Valhall likevel. Det er han ikke så begeistret for, men han reddes fra etterlivet av et nesten helt vellykket gjenoppstandelsesritual.

Hodeløse greier

Siden ritualet ikke var helt vellykket, har han nå et litt distansert forhold til sine egne kroppsdeler, som kan falle av når som helst. Heldigvis kan de også settes sammen igjen, og avhenig av hvilke kroppsdeler som er satt sammen (og hvordan de henger i hop) får han ulike egenskaper. Og noen ganger kan det helt sikkert lønne seg å mangle hode.

Helheim Hassle skal etter planen lanseres senere i år, og kommer til Steam, PlayStation 4 og Xbox One. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.