Colin McRae-pakke til Dirt Rally 2.0

Codemasters’ siste innholdspakke for rallyspillet skal hedre den skotske rallyhelten.

Colin McRae var en av de virkelig store innen rallysporten, og han fikk også navnet sitt på noen av spillhistoriens beste bilspill – med Colin McRae Rally 2.0 som den store favoritten.

Codemasters er glad i skjermbilder med fancy vinkler og «motion blur». Hva med å vise hvordan spillet ser ut når man spiller det, for en gangs skyld?
Codemasters er glad i skjermbilder med fancy vinkler og «motion blur». Hva med å vise hvordan spillet ser ut når man spiller det, for en gangs skyld?

Dirt Rally-spillene fra Codemasters er på mange måter åndelige oppfølgere til Colin McRae-serien, og nå som Codemasters sier seg ferdige med Dirt Rally 2.0 vil de konkludere det hele med en innholdspakke dedikert til Colin McRae.

Grusveier i Skottland

Pakken heter Colin McRae Flat Out, og inkluderer et nytt rally satt til Perth og Kinross i Skottland, der det totalt er tolv fartsetapper. Pakken inneholder også hele ni nye biler (som alle har koblinger til McRaes lange karriere), samt 40 scenarier inspirert av eskapadene hans bak rattet.

Om du allerede eier ett eller begge sesongpassene for spillet (noe du også gjør hvis du har kjøpt en av Deluxe-utgavene), vil Colin McRae Flat Out være helt gratis. Andre må betale penger for pakken, men Codemasters har ikke sagt noe om hvor mye den vil koste. Lanseringsdatoen er satt til 24. mars. Trailer:

Jeg har skrevet mye om Dirt Rally 2.0 her på nettstedet allerede, og spillet endte opp som en av favorittene mine fra 2019. Men jeg har også kritisert Codemasters for hvordan de har forholdt seg til spillet etter lansering, blant annet fordi alle banene som har blitt lansert som betal-DLC stammet fra originale Dirt Rally.

I og med at denne pakken er gratis for eiere av sesongpass, tolker jeg det som at selskapet prøver å bedre forholdet til kjernepublikumet, og for min egen del kom den som en positiv overraskelse. Jeg gleder meg til å prøve meg bak rattet igjen når pakken lanseres i slutten av mars, og så får vi se hvordan Codemasters eventuelt planlegger å ta serien videre etter dette.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.