Ta en titt på Beautiful Desolation

Her er en trailer fra det kommende eventyrspillet fra skaperne av Stasis.

Beautiful Desolation ble nevnt i en kommentar her på nettstedet i går, og jommen har det ikke akkurat dukket opp en trailer fra spillet (som jeg sist skrev om i 2016) også. I forbindelse med traileren røper den sørafrikanske utvikleren bak spillet at det skal lanseres tidlig i år, men de har ikke noen eksakt dato enda.

Spillet finner sted i postapokalyptiske miljøer med detaljer hentet fra virkelighetens Afrika via «photogrammetry»-teknikken (blant annet brukt av folkene bak The Vanishing of Ethan Carter). Spillet bruker et isometrisk synspunkt, slik mange klassiske rollespill gjorde, men beskrives som et et eventyrspill med pek-og-klikk-grensesnitt. Det har imidlertid elementer som turbasert kamp.

Det ser ganske spennende ut, og rimelig lekkert også (mesteparten av grafikken er forhåndsrendret, men spesialeffekter og animasjoner får det likevel til å se ganske dynamisk ut). Ta en titt på traileren:

2 kommentarer om “Ta en titt på Beautiful Desolation”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.