Husker du Soldat? Nå får spillet en oppfølger

Skyt og spreng vennene dine i Soldat 2, som skal lanseres i år.

Soldat dukket opp omtrent fra ingensteds i 2002, og ble raskt en LAN-farsott verden over. Nå får spillet en oppfølger, som skal lanseres i løpet av andre kvartal 2020. Det er nok en gang Michal Marcinkowski som står for utviklingen.

I Soldat 2 plasseres du i sideskrollende 2D-miljøer der du må prøve å ta knekken på venner, fiender og tilfeldige forbipasserende ved hjelp av en mengde ulike (og overraskende realistiske) våpen. Spillet vil også inkludere kjøretøy og andre typer utstyr som kan brukes, for å skape ekstra kaos på den fysikkdrevne slagmarken.

Planen er å lansere Soldat 2 i «early access», og du kan stikke innom Steam-siden for å se litt om hvordan utvikleren tenker seg at spillet skal utvikle seg etter tidligutgivelsen. Han understreker forøvrig også at spillet vil få rik støtte for modifikasjoner, slik forgjengeren gjorde. Her er en liten trailer:

Forresten: Det første Soldat-spillet skal også komme til Steam, for de som foretrekker ting slik de var før.

En kommentar om “Husker du Soldat? Nå får spillet en oppfølger”

  1. Soldat var jo konge i for en del år siden når jeg tenker tilbake på det. Tittet på video på Steam-siden nå… Wow. Mye raskere gameplay enn jeg husker, tror jeg vil slite seriøst å spille det online i dag. Blir gøy å prøve det igjen med kompiser. Veldig spennende med toeren!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.