Retrotimen: Løs snipp og spillåret 2020

Gjengen i Retrotimen ser frem til mye snadder i 2020.

Jeg har helt glemt å skrive noen artikkel om hva jeg gleder meg til i år, men nå har heldigvis Retrotimen kommet til unsetning, for i dagens episode snakker Lars, Rasmus og Remi blant annet litt om hvilke spill de ser frem til i 2020.

Ellers er ukens episode en typisk «løs snipp»-sak, der de snakker om løst og fast uten noen forhåndsbestemt plan. Vi får blant annet høre om kanarifugler i bur (på tur?) og bilproblemer.

Gjengen tar også en titt på livet og karrieren til Kirk Douglas, Hollywood-legenden som blant annet spilte norsk motstandsmann i sekstitallsklassikeren Helter i Telemark, og som nylig døde i en alder av 103 år. Mye spennende, altså. Her er episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

3 kommentarer om “Retrotimen: Løs snipp og spillåret 2020”

  • Hehe, det var det å finne tid, da. Og når jeg ser på tilsvarende artikkel fra 2019, så var det vel bare ett av de store spillene jeg nevnte som kom med i topplista, så… (At the Gates ble sluppet i en elendig tilstand og er vel strengt tatt fortsatt ganske dårlig, Age of Wonders: Planetfall fenget meg ikke, Metro og Phoenix Point fikk jeg aldri spilt).

   Svar
   • Mens jeg hadde med Disco Elysium, Heaven’s Vault og Whispers of a Machine! Du burde nok outsourcet jobben til meg, ja. En del av spillene jeg hadde på min liste kom selvsagt ikke ut i 2019 heller….

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.