Snakker du spansk?

Det Monkey Island-aktige eventyrspillet El Tesoro de Isla Alcachofa fra år 2000 har blitt sluppet på Steam.

Erbe Software fortsetter å relansere spanskutviklede spill på Steam, og nå har turen kommet til El Tesoro de Isla Alcachofa, et spill som opprinnelig ble lansert i år 2000. Uheldigvis er det kun tilgjengelig på spansk, men siden ingen retronyhet er for obskur til å bli dekket her på nettstedet tar vi det med likevel.

Todimensjonalt pirateventyr

Spillet følger en ung tyv ved navn Jim, som får nyss i at noen vil arrangere en ekspedisjon for å finne skatten til den legendariske piraten Fink. Han bestemmer seg derfor for å bli med på lasset, noe som resulterer i rikelig med gåter som må løses og steder som må utforskes.

El Tesoro de Isla Alcachofa bruker klassisk 2D tegneseriestil for grafikken, og alle figurene er tegnet for hånd. Det ble utviklet av Alcachofa Soft, et selskap som også har stått bak flere andre eventyr. Erbe Software har også tidligere relansert spill fra dem på Steam.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.