Dette japanske actioneventyret byr på lekker 2D-grafikk

Record of Lodoss War – Deedlit in Wonder Labyrinth er det nyeste spillet i en serie som har holdt det gående siden åttitallet.

Record of Lodoss War er en serie japanske fantasyromaner som i årenes løp har blitt til alt fra tegnefilmer til hørespill, og selvsagt også en hel haug av dataspill (der det første dukket opp for PC-98 og MSX i 1988). Nå er et nytt spill på trappene, og Record of Lodoss War – Deedlit in Wonder Labyrinth skilter både med et kronglete navn og ekstraordinært herlige piksler.

Hopp, sprett, skyt og tryll

Pikslene er i orden!
Grafikken er i orden!

Spillet er et todimensjonalt plattform-/actionspill i det som ofte kalles Metroidvania-stil, der du spiller alven Deedlit og må navigere deg gjennom en stor verden full av utfordringer og hindringer. Som vanlig i sjangeren vil du gradvis låse opp nye egenskaper, som igjen gir deg muligheten til å utforske nye steder.

Boka spillet er basert på har visstnok solgt over 10 millioner eksemplarer.

Ifølge utgiver Playism skal spillet slippes på Steam den 13. mars. Det utvikles av et studio som heter Team Ladybug, og denne gjengen har blant annet skapt det populære actionspillet Touhou Luna Nights (som jeg aldri har hørt om før, men jeg ser at det har solgt svært godt og fått rikelig med ros).

Traileren under viser spillet med japansk språk, men engelsk skal også støttes.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.