Nå er Kingdom Under Fire: The Crusaders ute på PC

Xbox-klassikeren fra 2004 har dukket opp på Steam.

I den siste tiden har det dukket opp overraskende mange eldre, tidligere konsolleksklusive spill på PC. Det siste i rekken er Kingdom Under Fire: The Crusaders, som ble en kultklassiker da det kom ut for Xbox i 2004.

Action og strategispill i ett

Hvorfor hadde så mange konsollspill fra denne tiden så utrolig tragiske farger?
Hvorfor hadde så mange konsollspill fra denne tiden så utrolig tragiske farger?

Spillet er en kombinasjon av action og strategi der du får rollen som en general som ikke bare må lede styrkene sine på slagmarken men også slåss selv. Kampsystemet minner om det man finner i klassiske, tredjepersons actionspill fra denne tiden, og du låser gradvis opp farligere og mer eksplosive egenskaper.

PC-versjonen har i tillegg til et nytt kontrollsystem for mus og tastatur også full støtte for kontrollere (og det anbefales at man bruker en slik). Den benytter seg også av moderne oppløsninger for brede skjermer, men ellers ser det ikke ut til å være så voldsomt mye nytt her. Det hindrer ikke brukeranmeldelsene i å være svært positive, så det kan sikkert være lurt å ta en titt.

Mer informasjon finner du på det offisielle (og ganske nostalgiske) nettstedet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.