Jubileumsutgaven av Halo: Combat Evolved ble sniklansert på PC

Master Chiefs første eventyr i oppusset form.

Tidligere denne uken gikk det rykter om at Halo: Combat Evolved Anniversary ikke var så langt unna en PC-lansering, og de viste seg å være overraskende sanne. Spillet ble nemlig dyttet ut på Microsofts butikker og Steam i går, uten noen fanfare. Merk at det selges som en tilleggspakke for Halo: The Master Chief Collection, ikke som et frittstående spill.

Fra Xbox 360 til PC

Jeg har faktisk aldri skjønt greia med Halo.
Jeg har faktisk aldri skjønt greia med Halo.

Halo: Combat Evolved Anniversary er altså en nyversjon av det første spillet i Halo-serien, som opprinnelig var en av de store systemselgerne for den originale Xbox-konsollen. Anniversary-utgaven kom ti år senere, for Xbox 360, og nå har den altså hoppet over på PC.

Som seg hør og bør får vi støtte for mus og tastatur og diverse muligheter til å skreddersy spillet (samt 4K-oppløsning og slikt), men ellers er det i stor grad samme spill som på Xbox 360. Det betyr blant annet at du når som helst kan bytte mellom originalgrafikken og den oppgraderte 360-grafikken.

Du vet antakeligvis hva Halo er fra før av (og om du er interessert i et gjensyn med spillet), så jeg tror bare vi avslutter med denne teaser-videoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.