Utforsk en lekker cyberpunk-by i Cloudpunk

Dette spillet byr på voxelgrafikk og flygende biler, og slippes snart.

Cyberpunk er kult, og det samme er voxelbasert grafikk. Kombinerer vi disse to tingene får vi Cloudpunk, som forhåpentligvis også er kult.  Spillet gir deg rollen som Rania, som har sin første dag (eller strengt tatt natt – cyberpunk, husker du?) på jobben hos et selskap som spesialiserer seg på å levere mer eller mindre lovlige pakker rundt i den neon-opplyste byen Nivalis.

Pent.
Pent.

Som seg hør og bør har du en flygende bil, og hele byen kan utforskes enten til fots eller ved hjelp av bilen din.

Underveis vil du avdekke konspirasjoner, støte på hackere og kanskje også en og annen kunstig intelligens på ville veier. Vi loves også at du får treffe rikelig med varierte karakterer, og ta beslutninger som påvirker livene deres.

Cloudpunk slippes den 23. april for PC, og kommer til Switch, PlayStation 4 og Xbox One senere i år. Her er en stilig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.