Dice Legacy er et terningbasert bybyggerspill

Satt til en datagenerert ringverden ala Halo.

Dice Legacy er et bybyggerspill som prøver seg på noe litt annerledes. Det virker nemlig som innbyggerne dine er terninger (som riktignok ser ut som mennesker mesteparten av tiden), som kan oppgraderes og forbedres på ulike måter. Når de utfordres på noe vis er det terningene som kastes for å avgjøre resultatene.

Kamp er også en del av det hele.
Kamp er også en del av det hele.

Ellers ser spillet for så vidt ganske konvensjonelt ut, sånn utenom at det finner sted på en Halo-aktig ringverden i stedet for et flatt landskap. Du må sikre at terningene dine får mat og drikke, og andre ressurser som er nødvendige for å overleve i en dynamisk verden (med årstider og så videre), og at samfunnet generelt får ressursene som er nødvendige for å trives og vokse.

Samtidig må du forholde deg til andre sivilisasjoner, og prøve å komme til bunns i en mørk hemmelighet som hviler over spillverdenen. Det ser rimelig lekkert ut, som du kan se av traileren under. Lanseringen skal etter planen finne sted i sommer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.