Actioneventyret Shadow Man skal få nyversjon

Nok et spill fra nittitallet vil snart relanseres i ny versjon.

Nettstedet IGN melder om at Nightdive Studios jobber med en nyversjon av Acclaims actioneventyr Shadow Man, som blant annet ble rimelig populært på Nintendo 64. Nightdive-versjonen skal komme til moderne konsoller og PC, og vil i likhet med den nyannonserte SiN-nyversjonen kjøre på Nightdives Kex-motor.

Bedre grafikk

Shadow Man Remastered.
Shadow Man Remastered.

Den nye utgaven byr blant annet på grafikk i 4K-oppløsning for de som vil ha det, modernisert lys og skygge, antialiasing og HDR-rendering, samt støtte for moderne håndkontrollere. Selve spillopplevelsen skal også få en liten overhaling, men Nightdive går ikke i detaljer om dette.

Shadow Man er basert på en tegneserie, og er et tredjepersons actioneventyr med okkulte temaer, der du må prøve å stanse apokalypsen og de som ønsker å fremskynde den. Du har heldigvis unike evner, og kan blant annet hoppe mellom de dødes og de levendes verden underveis i spillet.

PC-utgaven ble forøvrig relansert på GOG og Steam for mange år siden (og nyversjonen skal komme til begge butikkene, i tilfelle du lurte).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.