Skytespillet SiN fikk plutselig en oppdatering

Og nå kommer det en nyversjon av det blodige nittitallsspillet.

Hvis du eier skytespillet SiN på Steam, har du kanskje fått med deg at det ble oppdatert i går. Fra nå av eier du SiN: Gold, som også inkluderer ekspansjonspakken Wages of Sin, og som har fått flere forbedringer (slik som støtte for nye oppløsninger) og endringer. Blant annet enkelte ting som ble sensurert i Steam-versjonen blitt endret tilbake, og spillet har igjen fått modiseringsstøtte.

Ny versjon, ny motor

Dette er nok spillets mest kjente brett.
Dette er nok spillets mest kjente brett.

Grunnen til at det plutselig er liv i SiN igjen er at det er Nightdive Studios som har tatt over rettighetene til spillet. De lover nå videre oppfølging, og i tillegg har de annonsert at de jobber med en nyversjon av spillet som skal kjøres på deres egne Kex-motor.

Vi vet ikke så mye om den kommende nyversjonen enda, men PC Gamer skriver at vi kan forvente «de vanlige forbedringene» inkludert et nytt grensesnitt og bedre støtte for nye oppløsninger. Nightdive har tidligere overført spill som Blood, Turok 2 og Forsaken til denne motoren.

SiN er et førstepersons skytespill fra 1998, og følger i samme stil som mange andre skytespill fra denne tiden med fokus på rask og brutal action, og småteit (og ikke alltid politisk korrekt) humor. Utvikler Ritual Entertainment hadde imidlertid litt uflaks med lanseringen – spillet kom bare ti dager før Half-Life, og ble raskt overskygget av konkurrenten.

SiN: Gold er også ute på GOG (der kjøperne allerede hadde tilgang på ekspansjonen Wages of Sin). Nyversjonen kommer sannsynligvis til både PC og konsoll, men jeg kan ikke se noen spesifikk informasjon om plattformer. Her er en trailer for SiN:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.